uk

“Gedifferentieerde lessen brachten mij van de basis tot superior en nog iedere week ga ik met plezier naar de les. (…) voor mij is het een uitdaging die ik zo lang mogelijk wil aangaan.” (Susan – Rotterdam)

“Ik heb voor El Abanico gekozen omdat het makkelijk bereikbaar is en de groepen klein zijn (maximaal 12 studenten): groot genoeg om in tweetallen te werken maar voldoende aandacht voor iedereen.” (Jos – Berkel)

“Iedereen in de groep, van jong tot oud, heeft zijn eigen reden om de cursus te volgen. Dit maakt het erg leuk en gevarieerd. Bovendien krijg je les van iemand die als moedertaal het Spaans heeft.” (Fiona – Rotterdam)

“De afgelopen weken heb ik een hoop geleerd bij Inicial 1. De sfeer bij El Abanico is goed en ik kijk uit naar Inicial 2.” (Zoran – Numansdorp)

“Een school waar lesgegeven wordt met passie voor taal en cultuur en door native-speakers.” (Wilma)

“Ik volg de lessen al wat jaren en dat doe je niet zomaar. Dat komt door de goede docenten en het lesmateriaal. En als je in Spanje bent en mensen begrijpen je of je hebt een gesprek met ze, dan weet je waar je het voor doet en hoe dat komt.” (Fred – Rotterdam)

“Het ik leuk en leerzaam; de lessen zijn gezellig en je krijgt de nodige theorie maar ook veel praktijk omdat de docenten Spaanstalig zijn. Voor mij is El Abanico perfect.” (Jacqueline – Rotterdam)

“Prettig vind ik de centrale ligging en de syllabi met veel oefeningen om thuis te doen. De lessen vliegen wel om en het is fijn dat de leraren native speakers zijn.” (Robin – Rotterdam)

“Onze gepassioneerde docente is Spaans en daarmee maken we uitvoerig kennis ook met de cultuur en gewoontes uit het zonnige zuiden. Ook de goede organisatie en de sfeer zijn bijzonder motiverend en stimulerend. Leuk en leerzaam zijn mij woorden om de cursus te omschrijven.” (Toos – Rotterdam)

“Heerlijk ongedwongen: Rotterdams maar dan op zijn Spaans.” (Peter)

“Het is heel eenvoudig: ik wil Spaans leren lezen, verstaan en praten. Bij El Abanico zijn de lessen ook eenvoudig ‘ouderwets’. Als je naar de les komt en je huiswerk maakt leer je het best snel. Ik kan al na drie maanden best al wat Spaans.” (Jos – Capelle aan de IJssel)

“Enthousiaste en gedreven school op een mooie locatie in Rotterdam. Goed en afwisselend lesprogramma met ook voldoende aandacht voor grammatica. Aansluiting bij DELE is ook een voordeel. Korte versie: echt goed.” (Greta – Delft)

“De professionele native-speakers maken de Spaanse ervaring compleet. ¡Hasta luego!” Richard – Rotterdam)

“Voor mij is de wekelijkse les Spaans een mogelijkheid om een andere wereld te verkennen en een betere gids dan onze lerares kan ik me niet voorstellen.” (Wim – Krimpen aan de IJssel)

Bekijk de 10 redenen om voor El Abanico te kiezen