Over El Abanico

El Abanico is in 1995 opgericht met het doel om in Rotterdam een breed scala van cursussen te bieden aan mensen die op een leuke manier, snel en gedegen Spaans willen leren. Daarmee zijn we de oudste Spaanse school in Rotterdam.

Niet alleen de Spaanse taal

De naam (waaier, scala) verwijst naar het idee om niet alleen Spaans te leren, maar ook om aandacht te besteden aan de literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Hiermee bieden wij een compleet Spaans programma aan.

De docenten

Onze docenten hebben het Spaans als moedertaal en een universitaire of hbo- opleiding. Voorts beschikken zij over een gedegen didactische achtergrond, ruime leservaring en voldoende beheersing van het Nederlands.

Maak kennis met onze professionele en ervaren docenten

Onze faciliteiten

El Abanico bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam op een paar minuten loopafstand van het Stadhuis, de Coolsingel, Hofplein, de Lijnbaan, de Beurstraverse, etc. De lesruimtes zijn vrolijk en comfortabel. De school beschikt over de nodige audiovisuele apparatuur (cdspelers, beamers). In de kantine kunt u koffie of thee drinken, een tijdschrift lezen of even uw huiswerk afmaken. Alles is aanwezig om u een zo prettig mogelijke leeromgeving aan te bieden.

Heeft u vragen of interesse? Laat het ons weten!

Roosters

ZOMERCURSUSSEN JULI – SEPTEMBER 2024

  • INSCHRIJVEN: Tot donderdag 11 juli.
  • VROEGBOEKKORTING: t.m. maandag 8 juli (-20 euro)
  • INTAKE / NIVEAUTEST: U kunt een afspraak maken voor een intake (videoconferentie) via  info@el-abanico.nl . Als beginner of oud student heeft u geen intake nodig.
  • OPEN DAG: geen
  • START: In de week van 15 juli
  • FEESTDAGEN: geen
  • LESSEN: 8 lessen van 1,5 uur + examen