uk

De 10 redenen

Wat is het verschil tussen El Abanico en andere instanties die ook cursussen Spaans aanbieden? Bekijk de 10 goede redenen om voor El Abanico te kiezen:

  1. Professionele ervaren docenten Al onze leraren hebben het Spaans als moedertaal en zijn professionele ervaren docenten.
  2. Gespecialiseerd in taalcursussen Wij zijn al sinds 1995 gespecialiseerd in taalcursussen: dit is onze enige activiteit. Al onze middelen zijn erop toegespitst om dit optimaal te doen. En door de grote capaciteit van onze lokatie kunnen meer dan 20 verschillende lesniveaus aanbieden.
  3. Docenten geven les in het Spaans Vanaf het niveau Inicial 2 (en zoveel mogelijk ook in Inicial 1) worden de lessen in het Spaans gegeven, ook al spreken de docenten Nederlands.
  4. Optimale begeleiding door kleine groepen De groepen zijn klein: van 6 tot maximaal 12 cursisten, waardoor de begeleiding optimaal is.
  5. Nadruk op communicatieve vaardigheden Er wordt aandacht besteed aan alle vaardigheden: spreken, luisteren, lezen, schrijven, grammatica en woordenschatverwerving. Maar de nadruk ligt op de communicatieve aspecten van de taal.
  6. Ook aandacht voor de cultuur Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de taal, maar ook aan de culturele aspecten van Spanje en Latijns-Amerika. In de eerste niveaus (Inicial en Básico) vooral de “alledaagse cultuur” en in de hoogste niveaus de “hoge cultuur”: literatuur, muziek, politiek, etc.
  7. Certificering met internationale niveauaanduiding Elke cursus wordt afgerond met het afnemen van een toets. Bij een positieve beoordeling wordt deze samen met het desbetreffende certificaat overhandigd. Het certificaat is voorzien van internationale niveauaanduiding (A1, A2, etc.).
  8. Officiële examens van Spaans als tweede taal Vanaf het niveau Inicial 3/4 kunnen de cursisten desgewenst voorbereid worden op de officiële examens van het Spaans als tweede taal (DELE), die meerdere keer per jaar ook in Nederland worden afgenomen.
  9. Scherpe tarieven Omdat onze organisatie niet onnodig groot is, zijn de prijzen van onze cursussen scherp en voor bijna iedereen betaalbaar (vanaf € 11 per lesuur voor een cursus beginners van 13,5 lesuren met vroegboekkorting).
  10. Kwaliteit cursussen gewaarborgd El Abanico is een volkomen zelfstandig taleninstituut. Daarom kunnen wij vrij, adequaat en snel inspelen op nieuwe situaties en wijzigingen toepassen die ons het beste lijken om de kwaliteit van de cursussen te waarborgen.

Bekijk wat onze studenten vinden van onze cursussen

Neem gerust contact met ons op