• Spaans voor beginners

Spaanse cursussen voor bedrijven

Het taleninstituut El Abanico in Rotterdam is al sinds 1995 gespecialiseerd in het geven van cursussen Spaans aan zowel particulieren als bedrijven.

Uiteraard garanderen wij een hoge kwaliteit van onze bedrijfscursussen. Zo worden al onze Spaanse cursussen gegeven door goed gekwalificeerde, professionele en ervaren docenten die Spaans als moedertaal hebben. Daarmee onderscheiden we ons van andere taalinstituten. Door onze grote capaciteit en ervaring kunnen wij meer dan zestien verschillende cursusniveaus aanbieden.

Op basis van goed gestructureerd lesmateriaal leren uw werknemers niet alleen vaardigheden als spreken, luisteren, lezen, schrijven, grammatica en woordenschatverwerving. Maar daarnaast wordt ook specifiek aandacht besteed aan de cultuur van Spanje en Latijns-Amerika.

Bovendien bieden wij specifieke klantgerichte cursussen aan, geheel naar de wensen van uw bedrijf.

El Abanico biedt u de volgende drie Spaanse cursussen aan:

  1. Standard groepscursus: 9 lessen van 1,5 uur, 1 keer per week op ons instituut in het centrum van Rotterdam, € 175-215 per cursist (afhankelijk van het niveau en de tijd en wijze van betaling)
  2. Cursus op maat: tussen 1 en 12 cursisten per klas, volledig op uw wensen afgestemd. € 90 per uur (60 minuten).
  3. In-company cursus op maat: cursus op maat, maar dan op uw bedrijf. € 130 per uur voor bedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

Alle mogelijkheden zijn inclusief intakegesprek, eindtoets en certificaat.

Certificaat Spaanse cursus
Bij het goed afleggen van het examen krijgt uw werknemer een certificaat. Daarnaast kunnen wij u eventueel een kopie van de presentielijst verstrekken zodat u kunt zien of uw werknemers de Spaanse lessen daadwerkelijk hebben bijgewoond.

Voor de Cursus op maat en In-company cursus op maat sturen wij vooraf een gratis en vrijblijvende prijsopgave. De facturen zijn zonder btw aangezien erkend onderwijs in Nederland is vrijgesteld van dit type belasting. Onze prijzen worden jaarlijks in september aangepast op basis van o.m. inflatiecorrectie.

Heeft u na het lezen van de informatie op onze site nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen. Het is ons een genoegen u van dienst te zijn.

Carmen Navarrete Muñoz – directeur El Abanico

Roosters

ZOMERCURSUSSEN JULI – SEPTEMBER 2024

  • INSCHRIJVEN: Tot donderdag 11 juli.
  • VROEGBOEKKORTING: t.m. maandag 8 juli (-20 euro)
  • INTAKE / NIVEAUTEST: U kunt een afspraak maken voor een intake (videoconferentie) via  info@el-abanico.nl . Als beginner of oud student heeft u geen intake nodig.
  • OPEN DAG: geen
  • START: In de week van 15 juli
  • FEESTDAGEN: geen
  • LESSEN: 8 lessen van 1,5 uur + examen